Esther Leefmans

 

Esther Leefmans estavida

Telefoon: 06-2365 2769

Laatste nieuws...

Op woensdag 21 november organiseren Ibiza Beauty en Praktijk Esta Vida een exclusieve VIP-koopavond voor onze klanten. Tussen 19.00 en 21.00 uur be...


Anti-(werk) stress massage

Een korte massage van 15 minuten waar je heerlijk van opknapt na een drukke werkdag of werkweek.

Hoofd, nek en schouders worden op drukpunten behandeld en dit gebied wordt even lekker gemasseerd. Na 15 minuten voel je je weer als herboren en ga je lekker ontspannen je avond of je weekend in. Kosten zijn slechts €.13,00.

 

Voetmassage

Na het reinigen van de voeten krijg je een heerlijke ontspannen voetmassage van 20 minuten. Na deze massage voel je je heel relaxed. Kosten zijn €18,00

 

Ontspanningsmassage met olie

Een ontspanningsmassage van 25 minuten met Arnica massageolie of Calendula massageolie.

Arnica massageolie is een ideale olie om je huid, spieren en gewrichten in goede conditie te brengen. Het werkt ontspannend, verwarmend en zorgt ervoor dat overbelaste spieren en gewrichten weer soepel gaan functioneren. Arnica werkt op alles wat uit vorm is geraakt, ook bij kneuzingen na bijv. een valpartij. Vanwege de preventiewerking tegen spierpijn en stijfheid is Arnica populair bij sporters.

Calendula massageolie staat bekend om haar huidgenezende eigenschappen. Het repareert als het ware de structuur van de huid en houdt rekening met haar kwetsbaarheid. Het extract uit kamille dat aan de olie is toegevoegd heeft een ontstekingsremmende werking. De olie geeft ontspannen gevoel, ontlast gespannen nek en schouders en verzorgd een ruwe of licht geïrriteerde huid.

Kosten voor een massage met olie € 25,00

Onspanningsmassage met seizoensolie

Elk seizoen heeft haar eigen kenmerken. Zo ook de massage olie die op de seizoenen is afgestemd. Voortaan kun je bij Praktijk Esta Vida een massage krijgen met een olie, afgestemd op het betreffende seizoen.

Op dit moment zijn aanwezig: "Sweet Summer", "Zomerfris", "Energieopwekkende massage olie", Houtmixolie, "Wintermixolie".

Kosten voor een massage van 25 minuten met een seizoensolie € 25,00 

Scrubmassage

De olierijke Dode Zee scrubcreme combineert Dode Zee zout, cocosolie, Shea butter, Olive oil en andere natuurlijke olieën.

Door de huid te scrubben met deze olierijke Dode Zee scrubcreme verwijder je de dode huidcellen met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid. De doorbloeding van de huid wordt op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en de huid gevoed met de vele rijke mineralen uit de zee. De zee bevat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen.

De scrubcreme heeft een helende en therapeutische werking op de huid en heeft heerlijke geuren van jasmijn, rozenhout en citrus.

Kosten voor een massage van 20 minuten €20,00.

Aansluitend kun je een massage nemen met de verzachtende en voedende olie "Sweet Summer" met de heerlijke geuren van jasmijn, rozenhout en citrus.

Kies je voor deze aaneensluitende combinatie dan krijg je €5,00 korting.

Neem contact op voor meer informatie...

Deel deze pagina...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn