Esther Leefmans

 

Esther Leefmans estavida

Telefoon: 06-2365 2769

Laatste nieuws...

Op woensdag 21 november organiseren Ibiza Beauty en Praktijk Esta Vida een exclusieve VIP-koopavond voor onze klanten. Tussen 19.00 en 21.00 uur be...


Gewrichtsontspanningsmassage geeft een gevoel van diepe rust in lichaam en geest. Het onderbewustzijn wordt uitgenodigd los te laten waardoor een gevoel van ontspanning, rust, vrijheid en heel-zijn ontstaat. Oude spanningen kunnen vervagen.

Omdat gewrichtsontspanningsmassage het lichaam en geest in een diepe rust brengt, in deze vorm van massage bij uitstek geschikt voor mensen met fibromyalgie, reuma/artrose en vermoeidheid.

Veel fibromyalgiepatiënten ervaren chronische stress. Relatieproblemen, maar ook problemen uit het verleden kunnen daarbij een rol spelen. Fibromyalgie openbaart zich vaak na een periode van langdurige stress. Doordat chronische stress vaak "diep" in het onderbewuste systeem aanwezig is, kan hierdoor een slaapprobleem ontstaan. De fibromyalgiepatiënt komt dan ook vaak volkomen verstijfd uit bed. Een verklaring kan zijn dat tijdens de slaap het onderbewustzijn nog steeds bezig is met het verwerken of herbeleven van de (emotionele) problemen uit het verleden. Van een herstellende diepe slaap kan dan ook geen sprake zijn. En dat is nu net wat de gewrichtsontspanningsmassage wel kan bieden, dat je weer goed slaapt, met alle positieve gevolgen vandien.

De meeste mensen met reuma hebben last van pijn en stijfheid in gewrichten of spieren en vermoeidheid. Bijna de helft van de mensen met een reumatische aandoening kiest naast de reguliere behandeling voor een alternatieve behandeling, een aanvulling dus. Een goede alternatieve behandeling is de gewrichtsontspanningsmassage, mensen slapen beter en ervaren minder pijn.

Daarnaast is bekend dat mensen die slecht slapen, overdag minder goed functioneren, een 'korter' lontje hebben en last hebben van gewichtstoename.

Deze vorm van massage is ook heerlijk als ontspanningsmassage, even een moment voor jezelf, ontstressen en relaxen. Wil je hier regelmatig gebruik van maken dan bestaat de mogelijkheid een strippenkaart aan te schaffen. Deze strippenkaarten zijn een halfjaar geldig en overdraagbaar.

Er worden ook persoonlijke cursussen gewrichtsontspanningsmassage gegeven voor twee personen, uitermate geschikt om dit met je partner, familielid of vriendin te doen. Kijk voor meer informatie onder Informatie - cursussen.

Neem contact op voor meer informatie...

 

 

 

Deel deze pagina...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn